Рубіжне простилося зі своїм захисником

Сьогодні, 15 лютого 2024 року, в м. Київ відбулося поховання нашого земляка, видатного рубіжанина, активіста ветеранського руху Луганщини, Героя Рубіжного – Андрія Трощия.

Це важка втрата для його родини, близьких та всієї громади.

Працював викладачем у Рубіжанському індустріально-педагогічному технікумі з 2009 року. У цивільному житті його любили й поважали за відкрите серце, позитив, щирість та доброту. З 2015 року проходив службу у збройних силах України. Після повернення зі служби активно ініційовував На початку повномасштабного вторгнення одразу став на захист рідної Луганщини у складі Сил територіальної оборони.

Але, на жаль, за офіційними даними Андрій Трощий зник безвісти 13 березня 2022 року захищаючи рідне місто від російських загарбників.

Для усіх знайомих Андрій Трощий назавжди залишиться добродушним та товариським чоловіком, надзвичайно позитивним та вірним другом, патріотом своєї держави.

Похоронна церемонія залучила велику кількість людей, які прийшли вшанувати памʼять та висловити співчуття родині загиблого військовослужбовця.

Рідним Андрія Трощия було вручено відзнаку захисника Рубіжного посмертно. Поховали Героя Рубіжного на лісовому кладовищі у місті Київ.

Висловлюємо глибокі слова співчуття рідним та близьким Героя. Вічна пам’ять, шана і слава полеглому захиснику. Подвиг захисника України житиме у віках!

Залишити відповідь