75 ювілей Є.М.Єфімченко

  • Автор запису:
  • Категорія запису:Новини

Колектив Рубіжанського індустріально-педагогічного фахового коледжу щиро вітає викладача фізичного виховання Євгена Михайловича Єфімченка з ювілеєм.

Сьогодні Євгену Михайловичу – 75!

І більша частина життя цієї енергійної людини пов’язана з нашим закладом освіти. Ще юнаком після закінчення профтехучилища він прийшов навчатися до Рубіжанського індустріального технікуму і з тих далеких вже шістдесятих років він став його другою домівкою. І куди б не закидало Євгена Михайловича життя – він все одно повертався до своєї alma mater.

Зараз Євген Михайлович Єфімченко – найстарший викладач коледжу. Його педагогічний стаж становить майже 40 років, а трудовий – майже 60. І за ці десятиліття  він не втратив юнацького запалу, цікавості до життя, уважного ставлення до кожного учня. Натомість здобув визнання і пошану тих, з ким зводила його доля. А його життєвий і педагогічний досвід допомагає не одному поколінню  колег. За плідну працю його здобутки неодноразово відзначалися грамотами закладу освіти, міста, області, Подякою Міністерства освіти і науки України.

Щиро зичимо Вам, шановний ювіляре, міцного здоров’я і довгих бадьорих років життя, родинного затишку, щастя і благополуччя, творчого натхнення і яскравих вражень. Нехай у Ваших очах завжди світиться молодість!